4.2.2014

Miun lempparikosmetiikka TOP 9

Heipsan! Aatelkaas, miä toissapäivänä lupailin kosmetiikkapostausta ja tässä se jo on! (Itse asiassa kirjoitin tän jo eilisessä, mutta sitten loppui taaaas akku kamerasta ja yksi kuva lataamatta jee..) Saattanee ehkä johtua siitä, että eilen toinen vaihtoehto olisi lukea seuraavan päivän terveystiedon kokeeseen, johon huomasin taas saapastelevani ilman sen kummoisempaa varustautumista..
Mutta kuiteskii, nyt ois vuorossa tää lista TOP 9 (en toki voinut ettiä vielä yhtä tuotetta :D) miun suosikkikosmetiikasta. Todellisuudessa miä en tiijä siitä yhtään mitään sen lisäks mitä oon sitä käyttämällä saanut selville, joten luettelen siihen ihan kaiken hajuvesistä ja kynsilakoista hiustökötteihin ja lääkerasvoihin :-D Tässä kuitenkin tulee, ja kertokaas toki jos teijän suosikkilistalta löytyy jotain samaa, tai ylipäätänsäkin teijän listoista!

 
1. Ykköseks pääsee - hehheh - huulirasva. :D Totuus on kuitenkin, että tää Acon hoitava huulivoide on ihan ykkönen, ja me aina kavereiden kanssa kuorossa ylistetään tätä kuorossa. :D On nimittäin asiarasvaa! Tätähän saa ainakin Life-kaupoista ja varmaan jostain muualtakiin.

2. Etenkin ei-kohollaan-olevat (hmm :D) näppylät saa tällä Lumenen peitepuikolla tosi kätevästi piiloon! :) 



Täytyy tunnustaa, etten koskaan oo omistanut meikkivoidetta, ja tää Garnierin BB-voide on miun ensimmäinen edes sen tapainen puteli. :D Täähän nyt siis kertoo, etten miä tiijä näistä paljoakaan mitään, mutta miun käsittääkseni tää on oikein hyvää tököttiä! Ainakin iho näyttää vähän raikkaammalle aamulla tää naamalla.. :)

 
Välillä miulla on illalla tosi kivat kiharat tai jotain, ja kun tätä Curlinin muotovaahtoa tuikkaa vähän tukkaan ja pistää yöksi ponnarille, niin yleensä jotain on jäljellä vielä aamullakin :D Tää on itseasiassa ostettu viime vuonna sieltä kutosille järjestettävästä Yrityskylästä ja sieltä "Hairlekiinista"!

Tää Lumenen valokynä on muuten oikein hyvä, mutta toi sivellin on vain ihan älyttömän ärsyttävä! Ensin sieltä ei tuu mitään, ja yhtäkkiä huomaat että siveltimen päässä in sellainen tajuton möykky ja kauhiasti menee hukkaan. :/



Varsinki silloin ku miulla on niitä on niitä kynsienlakkausboomeja, niin miun kynsinauhat on ihan järkyttävässä kunnossa. Mummo suositteli miulle tätä Huile Cuticle Nagelhaut Öl (<- Nevahööd? Tää on ilmeisesti joku Mavala systeemi. Tossa etiketissä on muuten kirjoitusvirhe - yks U liikaa!)  kynsinauhaöljyä, ja hei täähän toimii :-D!  Plussaa vielä siitä, että sopii myös lakatuille kynsille! Omani oon ostanu Anttilasta.

Sain näitä Neutrogenoja reilu vuosi sitten synttärilahjaks, ja näähän on ollut ihan jees kamaa! :D Tää kosteusvoide on kuitenkin ollut kaikkein eniten miun mieleen!



Tää ei ehkä ole se tuotteista viehkein, mutta se nyt vain on sellanen juttu että tääkin on ihan tosi hyvää rasvaa. :D Miulla kun on tämä atooppinen talvijalka (heinäkuussa) ja joinain kesinä se on ollut niin paha, että en oo voinut edes mennä uimaan kun on vesi tunkenut haavoihin. :c Tää halkeamavoide kuiteskii jelppii, tätä vaan ja sukat jalkaan yöksi nii heti on aamulla pehmeämmät jalat! ^^




Tää Lily Code-huulikiilto nyt ei oo mitenkään tajunnanräjäyttävää, vaikka ihan hyvää onkin, mutta halusin nyt tuoda esille vielä lempikosmetiikkamerkkinikin eli The Body Shopin! Miulla nyt ei ihan kauheasti sieltä mitään oo, kuten listastakin huomaa, mutta jos oisin vähän enemmän varoissani niin miulla ois ainakin hyllyllinen kaikkea ihunaa sieltä! :3 Ite kauppakin on aina yhtä ihana kun sinne astuu sisään, ja erityisplussat kyseinen ketju nappaa eläinkokeiden vastustamisesta!



Tämmöstä, toivottavasti tykkäsitte! ♥

PS. Oon vähän suunnitellut jonkun sortin arvontaa tänne blogiin, jolla saisin vähän kartutettua tätä mitätöntä lukijakuntaa. Olisko teillä joitakin erityisiä toiveita palkinnon suhteen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi kivasti niin kellekään ei tuu paha mieli ^3^!