7.6.2014

Lotta pikku partiotyttö - solmuja ja keksinmyyntiä?

Mooi! Tällä hetkellä oon parhaassa seurassa Kouvolassa Suurjuhlassa!
Olin jo eilen illalla niin innostunut, että päätin sitten kirjoittaa ihan oikeen postauksen aiheesta partio! Usein ainakin meidän ikäisten keskuudessa kun ilmoittaa kuuluvansa partioon, on reaktio tyyliin "Ookoo lol mitäs säki siellä tuhlaat aikaas". Usein nää ihmiset ei ole kuitenkaan tutustuneet partioon muuten kuin Tupun, Hupun ja Lupun kautta, ja pakko on sanoa että on tämä nykypartio ainakin Suomessa vähän erilaista.


Eli siis olettamus, että partio on solmuja ja keksinmyyntiä, on VÄÄRÄ. No okei, joulun alla me myydään partiolaisten kalentereita, ja silloin tällöin tulee solmuja vastaan kun vaikka lautta pitää rakentaa, mutta voin silti tunnustaa, etten osaa vieläkään kuin merimiessolmun ja umpparin.. :-D Nimittäin tollaset jutut on vain pienenpieni murto-osa kaikesta siitä monipuolisesta ohjelmasta, jota partiossa pääsee kokemaan! Selväähän se, kun tähän kuitenkin kuuluu sekä leirejä, tapahtumia, kilpailuja että kerran-viikossa-kokoontumisia. Omiin suosikkeihini näistä kuuluu nuotiolaulut tulen, parhaiden kavereiden ja vaahtokarkkien äärellä, lämpimään makuupussiin kääriytyminen pitkän päivän jälkeen, huutaminen täyttä kurkkua 10 000 ihmisen kanssa yhteen ääneen, uusien ihmisten (myös ulkomaalaisten!) tapaaminen ja tietysti trangiaruoka ♥! Sekin on aika hauskaa, kun näet itsesi ensimmäisen kerran viikon leirin jälkeen.. kaunista katsottavaa se ei tosin ole.. :D


Itselläni on nyt 7. vuosi partiota lopuillaan, eikä vielä ainakaan ole kahta samanlaista kokemusta tullut eteen! :) Muutenkaan en kyllä missään nimessä kadu partioon liittymistä, ja suosittelen sitä kaikille! Tän postauksen idea olikin vähän valaista partiotoimintaa niillekin, jotka ovat tosiaankin muodostaneet mielikuvansa pelkän Akkarin perusteella. Ja lisäks rohkaista kaikkia liittymään yhteen parhaista harrastuksista ikinä! :)


Kuvat: kilke.fi (Alina Perala), suunta12.fi, Sohvi Valkonen, Heidi Timonen, minä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi kivasti niin kellekään ei tuu paha mieli ^3^!